Toon filters
Engineering (282)
Construction (282)
Projecten (5)
R&D (1)
Administratie (1)
Ruwbouw (156)
Afwerking (49)
Projectontwikkeling (60)
Infrastructuur (41)
Ontwerp (11)
Speciale technieken (27)
Finance (128)
IT (24)
Office (296)
Technics (378)
Join The Franklins (4)
Verberg filters
282 vacatures gevonden
Alle filters wissen

Bouwkundig tekenaar industriebouw

in Ieper

Wil jij tewerkgesteld worden als bouwkundig tekenaar bij een toonaangevende onderneming? Droom je ervan om industriële gebouwen tot in de puntjes uit te werken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Lees snel verder voor meer informatie!

NOS00176

Projectleider industriebouw

in Ieper

Heb jij al reeds ervaring als projectleider? Wil je terecht komen binnen de industrie en agrarische sector onder het motto "wat we zelf doen, doen we beter"? Dan heeft Noël Franklin de ideale opportuniteit voor jou! Benieuwd? Kijk dan zeker verder!

NOBA00206

Junior projectleider woningbouw

in Roeselare

Zin om aan de slag te gaan als junior projectleider woningbouw bij een projectontwikkelaar die inzet op betaalbaar wonen? De projecten bevinden zich voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Door de grote groei zoeken ze een nieuwe collega die mee met hen wil helpen bouwen aan de toekomst. Zin om mee te helpen bouwen aan hun toekomst en grote meerwaarde te zijn voor het bedrijf? Solliciteer dan nu!

NOVA01568

Assistent projectleider bouwpromotor

in Kortrijk

De Franklins zijn op zoek naar een assistent projectleider, regio Kortrijk. Onze klant is een snelgroeiende vastgoedonwikkelaar die zich focust op luxueuze, unieke projecten. Aan de slag bij deze familiebedrijf? Lees dan snel deze vacature!

NO01689

Werfleider algemene bouw

in Kortrijk

Onze klant met meer dan 70 jaar ervaring in de bouwsector is op zoek naar een communicatieve, gedreven werfleider. Deze familiale omgeving is ideaal voor wie graag de leiding neemt. Zorg jij er binnenkort voor dat het dagelijks aansturen van de werf vlot verloopt? Dan is deze job op jouw lijf geschreven.

NO01701

Werfleider infrastructuur

in Kortrijk

Ga jij binnenkort aan de slag als werfleider bij een toonaangevend bedrijf? Voor onze klant zoeken we een flexibele kandidaat die weet van aanpakken. Je werkt er mee aan grote projecten en komt terecht in een hecht team. Lijkt dit jou iets? Klik zeker verder!

NO01702

Projectleider afbraakwerken

in Oostende

Eén van onze klanten is op zoek naar een Projectleider afbraakwerken. Wil jij graag aan de slag bij een gevestigde waarde in de bouwsector? Heb jij leidinggevende skills en zorg je voor een vlot verloop op de werf? Dan is dit de vacature voor jou!

NO01704

Calculator infrastructuur

in Oostende

Noël Franklin is op zoek naar een calculator voor één van onze toonaangevende klanten. Wil jij je graag verdiepen in de wereld van infrastructuur en grondwerken? Is onderhandelen jouw tweede natuur? Lees dan snel verder!

NO01705

Tekenaar industriebouw

in Kortrijk

Zin om in de wondere wereld van architectonisch beton te duiken? Onze klant is op zoek naar een tekenaar die producten op maat modelleert. Wil jij aan de slag bij een grote speler in de bouwsector die innovatief te werk gaat? Dan is dit de job voor jou!

NO01706

Projectleider infrastructuur

in Waregem

Onze klant levert jaarlijks een groot aantal huizen en appartementen af. Hiervoor zoeken zij versterking van een gedreven projectleider infrastructuur. Ontpop jij je tot de expert ter zake?

NO01708
1 - 10 van 282
1
2
3
4
5
6
...
28
29
Have you found
a winner yet?